SilvercityRUN 2024

Herman Stomphorst/ mei 11, 2024/ Algemeen, Bergambacht, Gouderak, Haastrecht en Stolwijk, Lekkerkerk, Mannengroep, Oekraïne, Schoonhoven, Taalmaatjes, Taalstage/Werk, Vrouwengroep, Young Ones, zwemmen

Vanmiddag waren wij te gast bij de Finale van de SilvercityRUN 2024 in Schoonhoven. Prachtig hoe zoveel mensen genoten van de RUN, als deelnemer, supporter of toeschouwer. De vermoeide blikken bij de Finish, de support vanuit het thuisfront, het mooie weer. Dat was genieten!

Daar op die plek bij de Finale bedachten wij dat KIC ook altijd aan de finale staat. Aan de finale van mensen die 100-en kilometers hebben afgelegd op zoek naar veiligheid. Eenmaal aangekomen bij de finish in de Krimpenerwaard staan onze vrijwilligers klaar als trouwe supporters. Supporters die de finalisten aanmoedigen om te herstellen na de intensieve reis. Maar vervolgens ook meelopen, aanmoedigen in het leren van onze taal en gewoonten, het zoeken naar werk.

We zijn de organisatie van SilvercityRUN 2024 ontzettend dankbaar dat de opbrengst van deze RUN aan onze stichting gedoneerd wordt. Onze voorzitter mocht een prachtige check van maar liefst € 1.000,- in ontvangst nemen. Wij zullen dit bedrag besteden aan het in beweging houden bij onze Zwemlessen.

Daarom van onze kant een groot woord van dank aan alle organisatoren, deelnemers en supporters van de SilvercityRUN 2024!

Deel dit Bericht