Kandidaten

Wij hebben vaak de juiste kandidaat voor uw vacature! Zie onderstaand overzicht met kandidaten.

Man 36 jaar

Man 36 jaar

Magazijnwerk

Ik ben 36 jaar, en was in mijn geboorteland boer. Ik zoek een fulltime baan in magazijnwerk. Ik kan al goed een gesprek voeren, maar wil nog beter Nederlands leren spreken. Ik woon in Bergambacht en reis met het openbaar vervoer. In Nederland heb ik al ervaring opgedaan met vrijwilligerswerk.

Vrouw 46 jaar

Vrouw 46 jaar

Magazijnwerk, werk in een keuken/bakkerij

Ik ben een vrouw van 46 jaar, in Syrië hadden we een grote bruidswinkel, ik gaf ook leiding aan het naaiatelier. Ik zoek een baan in een magazijn, keuken of bakkerij. Ik heb in Nederland al ervaring bij een pannenkoekenrestaurant en de keuken van een verpleeghuis. Ik spreek al goed Nederlands en doe nu veel vrijwilligerswerk. Ik ben vriendelijk, zorgvuldig, kan goed organiseren en leer heel snel. Ik woon in Lekkerkerk en heb geen rijbewijs daarom moet ik met het openbaar vervoer reizen.

Man 44 jaar

Man 44 jaar

Klein mechanica / electronica

Ik ben 44 jaar, in Syrië was ik medisch ingenieur bij een Ziekenhuis. Ik ben gespecialiseerd in de reparatie van medische apparaten. Met mijn vaardigheden kan ik ook prima in andere sectoren aan de slag. En wat ik niet weet, leer ik. Ik kan goed plannen en organiseren en heb een sterk ontwikkeld gevoel voor kwaliteit. Ook voel ik me betrokken bij het bedrijf waar ik werk. Daarnaast ben ik positief, werk graag samen met anderen. Ik woon in Haastrecht heb een rijbewijs en auto. In Nederland heb ik al stage gelopen bij Tauw Ingenieurs.

Man 61 jaar

Man 61 jaar

Electrotechniek, magazijnwerk, assemblage, concierge

Ik ben een man van 61 jaar, in Syrië hadden we een grote bruidswinkel, en eerder een elektronica/witgoedzaak, daarnaast was ik boekhouder bij een elektriciteitsbedrijf. Ik ben technisch aangelegd en vind het leuk om dingen te repareren en elektriciteit aan te leggen. Ik spreek al goed Nederlands en doe nu veel vrijwilligerswerk. Ik ben vriendelijk, zorgvuldig, kan goed organiseren en leer heel snel. Het liefst zou ik in de elektrotechniek werken maar ik wil ook in een magazijn werken of assembleren. Vanwege mij leeftijd kan het werk niet fysiek zwaar zijn. Ik woon in Lekkerkerk heb een rijbewijs en auto.

Man 23 jaar

Man 23 jaar

Electrotechniek of Bouw, full-time

Ik ben 23 jaar en woon in Bergambacht. Ik moet nog goed Nederlands leren, dat gaat langzaam omdat ik dyslectisch ben. Een MBO opleiding wordt daarom moeilijk voor mij, daarom wil ik in de praktijk een vak leren. Het liefst ga ik werken met mijn handen, ik ben slim, heb gevoel voor techniek en ik werk netjes. Ik heb in Turkije 3 jaar in een kleding atelier gewerkt, ik weet nog niet goed welk werk ik kan doen in Nederland, daarom heb ik filmpjes bekeken van verschillende beroepen. Electro techniek lijkt me erg leuk, het allerliefste ga ik werken in een atelier om kleding te herstellen of maken, maar ik sta ook open voor andere beroepen. Ik heb geen rijbewijs maar kan met de bus of de fiets komen.

Man 37 jaar

Man 37 jaar

Kok , maar zolang Corona duurt wil ik elk werk doen, full-time

Ik ben 37 jaar en woon in Lekkerkerk. Mijn vader had een restaurant in Syrië, daar heb ik het vak geleerd. Later ben ik mijn eigen restaurant begonnen in Syrië en later ook een restaurant in Libië. Ik kan alles koken: De Arabische keuken, de Turkse maar ook Italiaanse- en Nederlandse gerechten kan ik maken. Ik ben vrolijk, sociaal en creatief en leer snel. Ik heb in Nederland al bij verschillende restaurants gewerkt, sinds ik een jaar hier was begon ik al met parttime werk. Maar nu kom ik door Corona moeilijk aan het werk in een restaurant of hotel. Ik wil niet thuiszitten en bijstand krijgen maar zelf geld verdienen, daarom wil ik elk werk doen. Ik ben jong, gezond en sterk en kom graag bij u werken. Ik heb geen rijbewijs maar kan met de bus of de fiets komen..

Man 41 jaar

Man 41 jaar

Cultuurtechniek calculatie

Ik ben 41 jaar en woon in Ouderkerk aan de IJssel. Ik moet nog goed Nederlands leren en zit hiervoor nog op school. Ik heb in Istanbul bosbouwkunde en Cultuurtechniek gestudeerd. In Istanbul heb ik ook gewerkt als tolk Turks-Arabisch. Ik kan geen zwaar werk doen daarom wil ik een baan op kantoor of in een winkel. Misschien kan ik als calculator werken in de groensector. Maar hiervoor moet ik mijn taal nog verbeteren en een aanvullende opleiding doen, het liefste ga ik een taalstage doen naast mijn opleiding. Wie kan mij hiermee helpen? Ik heb geen rijbewijs en kan met de bus komen.

Staat uw kandidaat er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op. Buiten de hier gepubliceerde kandidaat profielen hebben wij een nog veel bredere portefeuille. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op: