Wij hebben vaak de juiste kandidaat voor uw vacature! Zie onderstaand overzicht met kandidaten.

Man 37 jaar

Man 37 jaar

Assistent Kok

Ik ben 37 jaar en woon in Lekkerkerk. Ik spreek al goed Nederlands en heb een rijbewijs en auto. Ik heb al een baan bij een exportslager in Lekkerkerk maar het liefst wordt ik kok, ik zou ook graag een BBLopleiding doen om het vak te leren. Ik heb in Israël 4 jaar gewerkt in een keuken en dat wil ik graag weer gaan doen. Ik kan goed samenwerken ik ben een vriendelijke en sociale collega. Ik leer graag. Ik ben een rustig en bescheiden persoon en een harde werker. Ik ben betrouwbaar, kom op tijd en kom mijn afspraken na. Ik ben serieus in mijn werk en een doorzetter.

Man 41 jaar

Man 41 jaar

Chauffeur, Groen, Agrarisch, Magazijn

Ik ben 41 jaar en woon in Krimpen aan de Lek. Ik spreek al goed Nederlands en heb een rijbewijs en auto. Het lijkt me heel leuk om als chauffeur te werken of pakketjes te bezorgen, maar ik kan ook in het groen werken of in een magazijn. Het liefst wil ik een baan voor langere tijd. In Turkije was ik boer. Ik ben een rustige man en kan goed samenwerken.

Vrouw 46 jaar

Vrouw 46 jaar

Magazijnwerk, werk in een keuken/bakkerij

Ik ben een vrouw van 46 jaar, in Syrië hadden we een grote bruidswinkel, ik gaf ook leiding aan het naaiatelier. Ik zoek een baan in een magazijn, keuken of bakkerij. Ik heb in Nederland al ervaring bij een pannenkoekenrestaurant en de keuken van een verpleeghuis. Ik spreek al goed Nederlands en doe nu veel vrijwilligerswerk. Ik ben vriendelijk, zorgvuldig, kan goed organiseren en leer heel snel. Ik woon in Lekkerkerk en heb geen rijbewijs daarom moet ik met het openbaar vervoer reizen.

Man 36 jaar

Man 36 jaar

Magazijnwerk

Ik ben 36 jaar, en was in mijn geboorteland boer. Ik zoek een fulltime baan in magazijnwerk. Ik kan al goed een gesprek voeren, maar wil nog beter Nederlands leren spreken. Ik woon in Bergambacht en reis met het openbaar vervoer. In Nederland heb ik al ervaring opgedaan met vrijwilligerswerk.

Man 37 jaar

Man 37 jaar

Kok , maar zolang Corona duurt wil ik elk werk doen, full-time

Ik ben 37 jaar en woon in Lekkerkerk. Mijn vader had een restaurant in Syrië, daar heb ik het vak geleerd. Later ben ik mijn eigen restaurant begonnen in Syrië en later ook een restaurant in Libië. Ik kan alles koken: De Arabische keuken, de Turkse maar ook Italiaanse- en Nederlandse gerechten kan ik maken. Ik ben vrolijk, sociaal en creatief en leer snel. Ik heb in Nederland al bij verschillende restaurants gewerkt, sinds ik een jaar hier was begon ik al met parttime werk. Maar nu kom ik door Corona moeilijk aan het werk in een restaurant of hotel. Ik wil niet thuiszitten en bijstand krijgen maar zelf geld verdienen, daarom wil ik elk werk doen. Ik ben jong, gezond en sterk en kom graag bij u werken. Ik heb geen rijbewijs maar kan met de bus of de fiets komen..

Vrouw 35 jaar

Vrouw 35 jaar

Winkel- of magazijnmedewerker

Ik ben 35 jaar en woon in Ouderkerk aan de IJssel. Ik wil nog beter Nederlands leren en zit hiervoor op school. Ik heb in Teheran Engels gestudeerd. In Iran heb ik jaar gewerkt als tolk en lerares. In Nederland zou ik graag in een winkel of magazijn willen werken. Maar hiervoor moet ik mijn taal nog verbeteren , het liefste ga ik een taalstage doen naast mijn opleiding. Wie kan mij hiermee helpen? Ik heb geen rijbewijs en reis met de bus of fiets.

Man 44 jaar

Man 44 jaar

Klein mechanica / electronica

Ik ben 44 jaar, in Syrië was ik medisch ingenieur bij een Ziekenhuis. Ik ben gespecialiseerd in de reparatie van medische apparaten. Met mijn vaardigheden kan ik ook prima in andere sectoren aan de slag. En wat ik niet weet, leer ik. Ik kan goed plannen en organiseren en heb een sterk ontwikkeld gevoel voor kwaliteit. Ook voel ik me betrokken bij het bedrijf waar ik werk. Daarnaast ben ik positief, werk graag samen met anderen. Ik woon in Haastrecht heb een rijbewijs en auto. In Nederland heb ik al stage gelopen bij Tauw Ingenieurs.

Man 61 jaar

Man 61 jaar

Electrotechniek, magazijnwerk, assemblage, concierge

Ik ben een man van 61 jaar, in Syrië hadden we een grote bruidswinkel, en eerder een elektronica/witgoedzaak, daarnaast was ik boekhouder bij een elektriciteitsbedrijf. Ik ben technisch aangelegd en vind het leuk om dingen te repareren en elektriciteit aan te leggen. Ik spreek al goed Nederlands en doe nu veel vrijwilligerswerk. Ik ben vriendelijk, zorgvuldig, kan goed organiseren en leer heel snel. Het liefst zou ik in de elektrotechniek werken maar ik wil ook in een magazijn werken of assembleren. Vanwege mij leeftijd kan het werk niet fysiek zwaar zijn. Ik woon in Lekkerkerk heb een rijbewijs en auto.

Man 41 jaar

Man 41 jaar

Cultuurtechniek calculatie

Ik ben 41 jaar en woon in Ouderkerk aan de IJssel. Ik moet nog goed Nederlands leren en zit hiervoor nog op school. Ik heb in Istanbul bosbouwkunde en Cultuurtechniek gestudeerd. In Istanbul heb ik ook gewerkt als tolk Turks-Arabisch. Ik kan geen zwaar werk doen daarom wil ik een baan op kantoor of in een winkel. Misschien kan ik als calculator werken in de groensector. Maar hiervoor moet ik mijn taal nog verbeteren en een aanvullende opleiding doen, het liefste ga ik een taalstage doen naast mijn opleiding. Wie kan mij hiermee helpen? Ik heb geen rijbewijs en kan met de bus komen.

Man 41 jaar

Man 41 jaar

Bouw, werkvoorbereider, elektricien

Ik ben 41 jaar en woon in Ouderkerk aan de IJssel. Ik moet nog beter Nederlands leren en zit hiervoor nog op school. Ik heb in Teheran bouwkunde gestudeerd. In Iran heb ik 15 jaar gewerkt als bouwkundig controleur, was het werk goed uitgevoerd volgens de bouwtekening? Zijn de voorschriften gevolgd? Ik zou, als mijn Nederlands beter wordt, werkvoorbereider kunnen zijn of elektricien. Maar hiervoor moet ik mijn taal nog verbeteren en een aanvullende opleiding doen, het liefste start ik met een taalstage naast mijn opleiding. Wie kan mij hiermee helpen? Ik heb een rijbewijs en eigen auto.

Man 43 jaar

Man 43 jaar

Ik wil een eigen winkel beginnen, wie wil mij helpen?

Ik ben 43 jaar en woon in Ouderkerk aan de IJssel. Ik ben een Maître Patissier, ik kan bijna al het gebak en taarten maken die er bestaan. In Syrië heb ik gewerkt in grote hotels en maakte prachtige taarten op bestelling, sommige van die taarten kosten wel meer als 1000 euro. In Nederland heb ik gewerkt bij een Syrische banketbakker in Delfshaven. Maar nu is het tijd dat ik zelf mijn eigen winkel ga beginnen. Er wonen veel mensen in Gouda en omgeving die mijn gebak zullen waarderen, veel Nederlanders zijn ook nieuwsgierig. Ik help nu ook als vrijwilliger bij the Melting Shop, zij hebben een winkel op de Kleiweg en verkopen via een webwinkel: “Rechtstreex” streekproducten. The Melting Shop helpt mij mijn netwerk te vergroten en klanten te bereiken, KIC doet dit ook. Ik hoop dat mijn winkel een succes wordt, maar ik nu nog veel hulp en advies gebruiken, bij wie mag ik eens langskomen voor hulp en advies? Ik neem lekker gebak mee.

Man 45 jaar

Man 45 jaar

Electrotechniek of assemblage, full-time

Ik ben 45 jaar en woon in Schoonhoven. Ik woon al lang in Nederland en spreek en versta daarom goed Nederlands. In Libië heb ik geleerd voor elektrotechnicus en gewerkt met het assembleren van computers en andere elektrische apparatuur. Dit heb ik in Nederland ook gedaan. Meest recent heb ik voor city boxmodules de elektrische bedrading en aansluitingen gemaakt. Ik kan de elektrotechnische kaarten lezen (elk land en klant stelt andere eisen aan de box) en toepassen. Ik ga graag werken als elektrotechnicus, ik heb de basisvaardigheden en ik leer snel. Ik heb geen rijbewijs maar kan met de bus of de fiets komen.

Man 51 jaar

Man 51 jaar

Ik wil chauffeur/bezorger worden

Ik ben 51 jaar en woon met mijn gezin in Schoonhoven. Ik ben ingeburgerd spreek al redelijk Nederlands. In Syrië ben ik 25 jaar buschauffeur geweest. In Nederland heb ik mijn rijbewijs B al gehaald en ik heb een eigen auto. Omdat ik niet al te zwaar kan tillen en ik al heel mijn leven op de weg zit, zoek ik een baan als chauffeur. Ik zou ook goederen kunnen bezorgen, mits niet zwaarder dan 15 kilo. Ik ben een rustige en aardige man.

Man 35 jaar

Man 35 jaar

Metaal, autoschade of assemblage, parttime

Ik ben 35 jaar en woon in Schoonhoven. Ik woon pas 2 jaar in Nederland en ben nog Nederlands aan het leren. Dat gaat goed, ik hoop snel B1 (MBO niveau) te halen. Maar daarom kan ik nu alleen nog parttime (3 dagen per week) werken. In Eritrea werkte ik bij een groot bedrijf waarbij ik de schade aan auto’s en vrachtauto’s herstelde: lassen, uitdeuken, repareren en spuitwerk. In Nederland heb ik al bij twee autoschade bedrijven stage gelopen. Het liefst ga ik vanaf augustus een BBL opleiding doen in de metaal of autoschade. Daarom zou ik nu al graag bij een metaalbedrijf of garage parttime willen werken om daarna door te gaan met een BBL, zo kan de werkgever vast zien hoe goed ik mijn best ga doen om een mooi vak te leren in Nederland. Ik heb geen rijbewijs maar kan met de bus of de fiets komen.

Vrouw 41 jaar

Vrouw 41 jaar

Ik wil graag parttime werken, wie wil mij helpen?

Ik ben 41 jaar en woon met mijn gezin in Schoonhoven. Ik ben ingeburgerd en spreek al redelijk Nederlands. Nu de kinderen vanaf augustus allemaal naar school gaan heb ik meer tijd en ik zou graag parttime willen werken in de thuiszorg of als schoonmaakster of in een magazijn. Ik heb geen rijbewijs en kom dus met de bus of fiets.

Man 34 jaar

Man 34 jaar

Parttime werk, groen of magazijn

Ik ben 34 jaar en woon in Schoonhoven. Ik heb nu een parttime baan bij een kaasboerderij in Bergambacht, maar zou graag fulltime werken. Bij de kaasboerderij is voorlopig geen extra werk, dus zoek ik er nog een baan bij. Ik spreek niet zo goed Nederlands maar ik wil graag hard werken. Ik kan op de dinsdag- woensdag-, donderdag- en vrijdag ochtend tot 11 uur en eventueel ook op de zaterdag. Ik kan eenvoudig en fysiek werk goed uitvoeren, mijn begeleider Wilbert van Straaten zal ons helpen met de communicatie. Ik ben jong, gezond en sterk en kom graag bij u werken. Ik heb geen rijbewijs maar kan met de bus of de fiets komen.

Wilt u een kandidaat spreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Staat uw kandidaat er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op. Buiten de hier gepubliceerde kandidaat profielen hebben wij een nog veel bredere portefeuille. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op: