Geef statushouders een kans

Herman Stomphorst/ mei 5, 2021/ Taalstage/Werk

Geef statushouders een kans, aldus Kaasboerderij Schep. Al direct bij het eerste contact met Krimpenerwaard Intercultureel zij mevrouw Schep: Kom maar op. Inmiddels is Aron al weer een tijd aan de slag bij deze enthousiaste kaasboerderij. Tot tevredenheid werkgever en werknemer. Voor de collega’s hoort hij er gewoon bij. Aan potentiële werkgevers geeft mevrouw Schep een tip:

Als de taal aan het begin nog niet zo lekker loopt, geef het gewoon een kans. Na een paar maanden gaat de taal al een stuk beter!

Al doende leert men. Kijk maar eens hoe Aron aan het werk is in onderstaand filmpje:

Zoals u aan het eind van het filmpje ziet wil Tekleab graag de deur uit en aan de slag. Wilt statushouders, zoals Tekleab in het filmpje, ook een kans geven? Kijk dan eens op onze Kandidatenpagina. Naast de kandidaten op onze kandidatenpagina kennen wij nog veel meer statushouders die graag aan het werk willen. Staat uw kandidaat er nu niet tussen? Vul dan onderstaand formulier in, en wij nemen contact met u op. Bovendien maakt u kans op het winnen van de Sociaal Bokaal!    Geef statushouders een kans!

    Share this Post